Despre

 

Sco General Service, partener autorizat Nissan in Pitesti1996 reprezinta anul in care SCO GENERAL SERVICE intra pe piata auto din Romania si devine Concesionar RENAULT pentru judetul ARGES, inregistrand peste 1300 de vanzari de autoturisme si autoutilitare RENAULT.

Incepand cu anul 2005 acceptam o noua provocare si devenim AGENT AUTORIZAT NISSAN deschizand un complex integrat: SHOWROOM si SERVICE in PITESTI.

Cele peste 600 de masini NISSAN, vandute pana in prezent contureaza personalitatea si calitatea serviciilor prestate. Experienta dobandita in cei 18 ani de activitate este o garantie a calitatii serviciilor pe care le oferim, societatea extinzandu-si astfel portofoliul de produse si servicii iar in vara 2014 redevenind Reparator Autorizat RENAULT.

SCO GENERAL SERVICE se declara un partener de incredere, atent la nevoile si cerintele clientilor sai , preocupat de masina lor, din momentul livrarii acesteia pana la serviciile post-vanzare, oferite la un inalt nivel calitativ, de o echipa de specialisti in domeniul auto, instruiti permanent atat din punct de vedere tehnologic cat si al relatiilor cu clientii.

Despre
Nissan este reprezentat in Pitesti de SCO General Service